De la cititori: Otrava pentru sobolani gasita in fata Prefecturii Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

otravaUn cititor ne-a trimis pe adresa redactiei fotografii si cateva informatii legate de faptul ca in fata Prefecturii Maramures a gasit otrava pentru sobolani si soareci, nociva pentru copii, pasari si animale.

„Azi, 1 ianuarie, am iesit la plimbare si in fata prefecturii. Sub brazii ornamentali erau aruncate mai multe doze de otrava de sobolani de marca BROMADIOLONE din care consumau mai multe mierle si pitigoi. Conform fisei tehnice, aceasta otrava se administreaza: DOAR INTERIOR si in Canalizari. Substanta activa: Brodifacoum 0.005% w/w & denatonium benzoate 0.001% w/w. Daunatori: Sobolani si Soareci. Aplicare: in interior si in reteaua de canalizare. Amplasarea se face CA ATARE in locuri in care nu este permis accesul copiilor, pasarilor si animalelor.

Se pare ca din nepasare si/sau reavointa angajatii de la SPAU Baia Mare au aruncat aceste pachetele de otrava la suprafata si la indemana copiilor, pasarilor si a altor animale. Nu este prima data cand se gasesc aceste pachetele cu otrava aruncate alandala prin oras urmate de obicei de un val de decese de pasari si de animala mici”, a spus cititorul.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. plugusoru

  Cei de la SPAU sunt niste incompetenti.Asta o fi motivul ca a disparut toata pasarimea din oras,sa nu mai vorbim de pericolul pentru cei mici.Mai Rob,ar fi cazul sa o trimiti la hodina pe sefa de la SPAU ca o fi prea obosit de atata activitate.

  Reply
  1. G.B

   Cum sa o trimita,doar e febletea tuturor primarilor.Pai nu se poza C.C. la fiecare sindrofie publica cu ‘mneaei,iar cand a buctat cu cainii vagabonzi in loc sa-i dea un sut in fund mai bine i-a luat din subordine acel serviciu?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2