De la cititori: Parcam unde vrem sau unde trebuie?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

parcare carpatiExista in orasul nostru cateva zone unde nu se aplica regulile, intr-un total dispret fata de ordine si bun simt. De cativa ani buni, langa Hotelul Carpati din Baia Mare au fost amenajate locuri de parcare, zona restrictionata in care pot parca doar clientii si oaspetii unitatii de cazare si alimentatie publica.

Si desi in imediata apropiere exista inca cateva zeci de locuri de parcare langa cladirea Casei de Cultura a Sindicatelor, a Bibliotecii Judetene sau peste drum de Colegiul Vasile Lucaciu, pe strada Turbinei care asigura accesul auto din Bdul Independentei catre hotel si mai apoi spre strada Victoriei, sunt parcate zilnic masini in mijlocul carosabilului. Desi se afla la doar cativa zeci de metri distanta, Politia Locala nu ia masuri tolerand faptele de abuz care sfideaza comunitatea.

Un cititor care locuieste pe strada Minerva ne-a trimis o fotografie in care se vede clar cum sunt parcate niste masini cu numere straine in miezul zilei.

„Fie ca sunt turisti cazati la hotel sau localnici veniti la terasele din zona cu masini aduse de afara, toti trebuie sa respecte codul rutier. Deocamdata, strada Turbinei este o cale de acces si nu cred ca este permisa parcarea in mijlocul carosabilului.

Daca sunt clienti ai hotelului este cu atat mai grav, cei de acolo abuzand in mai multe feluri, uneori fiind parcate in zona chiar si autocare, care obtureaza complet accesul pe strada noastra. De ce nu se iau masuri?”, scrie un baimarean cu simt civic care nu accepta aplicarea selectiva a legilor!

Asteptam raspuns de la Politia Locala, Politia Rutiera si de la Primaria Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. claudiu

  Raspuns?Orasul asta a ajuns mai rau decat un sat fara caini.Totul se face de mantuiala si nici nu avem sanse ca lucrurile sa se aseze pe un fagas normal.La containerul din fata magazinului Liana,in imediata apropiere,e un miros si un jeg de toata frumusetea.Culmea e ca tot acest jeg e vis-a=vis de birourile Primariei si a Politiei Locale.

  Reply
 2. Zoli

  Cum am mai scris,orasul nostru a ajuns vestul-salbatic al cocalarilor si a smecherilor!E precum o fiinta care n-are minte ca sa gandeasca!Caci de acolo se impute toata treaba,de la cap,ca si pestele!Nu avem politie,aia ”locala” e ca un banc prost,nu avem consiliu judetean,nu avem primar si in general nu avem nicaieri in institutiile orasului oameni care sa gandeasca si carora sa le pese de buna functionare a orasului!Si cand zic ca nu avem se poate intelege,ca si cum n-am avea caci tot acolo suntem!Intrebarea e daca acesti oameni ocupa functii in conducere,de ce nu se iau masuri?!Caci ”domnul politist local”,prieten cu toti drogatii si smecherii cu masini de lux doar n-o sa-i amendeze ca stau intr-un loc nepermis,iar sefilor li ”se rupe” ca angajatii lor sunt care-pe-unde si fac ce vor:o cafea la club,povesti cu tiganii prieteni care vand tigari,privitul fetitelor si acordarea de note si alte ”munci obositoare” pentru care baimarenii platesc degeaba!Toti smecherii si cocalarii locali plus aia veniti din ”afara” parcheaza oriunde fara cel mai mic deranj sau bun simt,cainii isi fac nevoile pe strazi si in parcuri,tiganii isi fac legea lor in piete,cersetorii si drogatii sunt peste tot,etc.,etc.,etc..De ce nu e tras nimeni la raspundere?!!Politia locala de ce nu se desfinteaza daca au exact ZERO eficienta toata munca lor fiind aceea de a-si rezolva drumurile personale cu masinile din dotare ,primarul de ce nu-si ridica curu de pe scaun ca sa vada problemele orasului,consiliul local de ce doarme in scaune?!Niste putori ordinare,asta sunt cu totii,iar noi ii rabdam ca prostii!!

  Reply
 3. Birtas Viorel

  E simplu. Nu intelegeti nimic! Ginerica al patronului hotelului este consilier local. Face ce vrea!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole