De la cititori: A parcat masina langa semaforul din intersectie

Un cititor revoltat ne-a semnalat faptul ca in zona Hotelului Mara, un sofer a parcat masina chiar langa semaforul din intersectie.

“Alta parcare frumoasa”, a fost descrierea baimareanului care ne-a trimis imaginea.

Mai mult, dupa cum se poate observa din fotografie, desi traficul in zona este aglomerat, in masina nu s-a aflat nimeni.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. mmm

    e parcata in fiecare zi masina respectiva acolo … apartine restaurantului Bistro fix de pe colt … si e mereu parcata pe trecere …. la fel cum daca te duci la Office pub langa Biblioteca jodeteana, pe trotuar sub semnul de oprire interzisa, zi de zi masinile obstructioneaza circulatia si nimeni nu ii deranjeaza …trec pe acolo de ani de zile aproape zilnic si nu am vazut niciodata politia rutiera sau cea locala luand masuri … inteleg ca afacerile trebuie protejate dar nu prin lipsa de bun simt si nu prin incalcarea legii …

    Reply
  2. Raducu

    Si.merge acel sofer al acelei masini cafe poartă ochelari ziua în amiaza mare cu faza lungă a masini in ciuda semnelor facute de soferii din trafic , pt ca dumnealui vorbește tot timpul la telefon in.timp ce goneste prin.oras. rusine lui pt ca nu respecta pe ceilalti conducători din trafic….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1