De la cititori: Pentru unii legea este interpretabila

masina consilier judeteanaCentrul Istoric al Municipiului Baia Mare este o atractie nu doar pentru turisti, ci si pentru baimarenii dornici sa stea la o cafea cu barfe. Locurile de parcare sunt insuficiente de cand a fost inchis centrul vechi, spatiile fiind ocupate
in proportie de 80% de angajatii Primariei care lucreaza in cele doua cladiri Millennium.

In aceste conditii ce poate face cetateanul? Cel cu bun simt cauta un loc in proximitate sau isi lasa masina in parcarea de pe strada Minerilor, zona unde sunt zeci de locuri libere in permanenta. Cei care detin o functie publica sfideaza insa legea, parcand pe strada Podul Viilor, sub semnul de stationare interzisa sau chiar pe trecerea de pietoni.

Este si cazul unui onorabil consilier judetean pentru care legea este evident interpretabila. Fotografia primita la redactie de la un baimarean este edificatoare. No comment!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. mmm

  fara exceptie in fiecare zi gasesti acolo masini pe trotuar … scriam si eu un comentariu saptamana trecuta ca in 2 zile pe trecerea de pietoni era un mercedes alb cu sticker de Parlamentul Romaniei … asa conducatori asa subalterni asa populatie … fiecare cu legea lui … la noi daca cumva ai in buzunat bani peste medie esti un mic zeu … da din pacate un mic zeu al prostiei si inculturii

  Reply
 2. doru

  Nu doar ca e consilier judetean din partea Coalitiei lui KAKE MAKE, dar e si fost Politist-sef la circulatie iar in prezent este presedintele ATOP.
  Maria-sa CHEUDEAN IOAN

  Reply
 3. mihai

  Dintre cei ce își lasă mașina acolo sunt și mulți copiii de ,,șpăgar,,i care își etalează mașinile din bani ,,șmangliți,, , au ,,figuri,, în cap și care se sparg în . . . beșini .

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1