De la cititori: Politia Locala, la “datorie”?! (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Despre structura locala formata din fosti gardieni publici si alte specii de boacteri, numita Politia Locala, am mai scris si nu intotdeauna favorabil. Cei cativa oameni destoinici de acolo sunt sufocati si anulati de mediocritatea indivizilor in uniforma, majoritatea ajunsi in structura pe baza de pile, cunostinte si relatii.

Din echipa structurii fac parte si cei de la “rutiera”, dintre care unii mai sindicalizati au atitudini de baieti de cartier, fiind mai tantosi si batosi decat cei de la Politia Nationala. Cu dosurile lipite prea mult de scaunele incomode din masini, consumand anual si inutil tone de carburant, agentii bat strazile fiind interesati sa-si faca doar norma de kilometri.

Revenirea in functie a primarului i-a readus in postura de observatori fara vlaga, fiindu-le interzis, din nou, sa amendeze pe amicii edilului care incalca legea. Un baimarean aflat ieri in Piata Pacii ne-a trimis doua doua imagini in care apar incalcari evidente ale codului rutier, tolerate de “domnii”agenti din parcare, aflati fie in pauza de placinta, fie in misiune de supraveghere a gunoierilor.

Circulatia pe sens interzis si intrarea in parcare printr-o zona cu acces interzis nu provoaca nicio emotie echipajului prezent in parcare, ocupata cu ultimele barfe din oras si viitorul salar de bugetar.

Si cum se zvoneste ca structura Politiei Locale urmeaza sa fie absorbita de Politia Nationala sau transformata in paznici pentru parcuri, baimareanul vigilent le recomanda agentilor in cauza sa mearga la munca cinstitia, “sa bata coasa sau sa dea cu sapa la cartofi si malai”! Asa a spus, asa mentionam si subscriem recomandarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. GELU

    Ce sa faca si bietii bacteri Fac ce se pricep adica stau. Din poza nu se vede daca au mainile sub bord ce te duce cu gandul la niste indeletniciri neortodoxe si scarbavnice. Da si aia cu masinile n-au nici un pic de respect fata de lege, de parca daca ocoleau un pic si n-o lua pe scurtatura ii murea motorul. Cat despre tatza aia care trece aiurea la cativa metri de zebra, de unde sa stie ce inseamna zebra ca la tara nu se fac ore de educatie rutiera. Hai noroc.

    Reply
  2. mmm

    intr-un oras in care daca primarul, care e egal cu ceilalti cetateni, trece pe dubla continua si nu i se ia carnetul asa cum zice legea, la ce sa ne mai asteptam … ??? lege in baia mare ??? aici e legea junglei, legea banului furat si legea prieteniilor si intereselor … iar legea aia aparata de politisti e si aia asa pe locurile 7-8 in aplicare … nu va mai imbatati cu apa rece … cata vreme putem fi furati si batjocoriti, totul o sa fie “struna” …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2