De la cititori: Politia Locala – pentru unii muma, pentru altii ciuma (FOTO)

Politia Locala este o structura comunitara infiintata in baza unei legi, cu competente clar desemnate si care actioneaza direct in subordinea primarilor.

Serviciului Ordine Publica din cadrul Directiei Politiei Locale Baia Mare are in componenta Biroul Circulatie, format din agenti cu atributii reglementate de aceeasi lege (L155/2010), al carui sef este un politist vrednic si respectat. Daca majoritatea agentilor sunt corecti si decenti, respectand limitele sarcinilor atribuite, exista un personaj care se remarca prin exces de zel si lipsa de respect fata de cetateni, cu o atitudine plina de suficienta si infatuarea specifica militienilor din vechiul regim.

Despre faptele agentului in cauza vom vorbi cu o alta ocazie, mai ales despre cum ii place sa aplice dubla masura in aprecierea contraventiilor, in special cand este vorba de doamne sau domnisoare care intamplator lucreaza in presa.

Astazi, in timp ce agentul vedeta socializa minute in sir cu diverse persoane, in timpul serviciului, bineinteles, la cateva sute de metri de vigilentul politist local si pe traseul patrulat de acesta, un autobuz era astfel parcat incat ocupa abuziv cinci locuri intr-o parcare publica.

Fotografia primita de la un baimarean este fara echivoc si speram ca si sefii de la firma in cauza sa ia masurile cuvenite. Nu de alta, dar in Baia Mare a gasi un loc de parcare este o intreaga aventura, iar cand reusesti, risti sa apara agentul zelos care iti aplica o contraventie pentru… nu conteaza motivul!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. George Sirius

  SINT DEZAMAGIT DE MODUL DE PREZENTARE A UNEI ASTFEL DE INFORMATII: DACA II STITI NUMELE, SCRIETI-L CU LIERE MARI, FACETI-I DUSUL CUVENIT SA SE TREZEASCA, PENTRU CA ALTFEL ZIARMM DEVINE ZIAR DE CAN-CAN IN CARE “VREAU SA ZIC, DAR NU VREAU SA SPUN, CA SA NU SUPAR…”

  Reply
 2. Ioan

  Cu titlul sunt de acord !
  Dar va rog, nu prin astfel de articole de presă să luați apărarea unei colege de breaslă…Articole ,probabil, comandate pentru a pune presiune pe lucrătorii unei instituții, unii ,poate, de buna credință.
  Și ziariștii au aceleași drepturi și obligații că și restul cetățenilor, deci așteptați că doamna cu pricina sa câștige în instanta și faceți un articol de presă pe aceasta tema mai apoi !

  Reply
 3. ioan

  Poate ca articolul s-a vrut un avertisment si sefii din PL vor lua masuri. Nu cred ca e vorba ca cei din presa sa aiba drepturi suplimentare dar daca e vorba de agentul la care ma gandesc, acel individ mic la stat si mare la tupeu, textul poate fi un avertisment. L-am vazut odata porcait de primarul penal si statea umil si fara sa cracneasca desi el avea dreptate Asa ca mai usor cu aprecierile, ori esti leu ori doar un coiot!

  Reply
 4. George Sirius

  Va rog din nou, daca nu-i stiti numele, aratati-mi o poza cu acest cetatean in uniforma. Va multumesc.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1