De la cititori: Primaria a “plantat” noile indicatoare de circulatie

PNL

Aflat deja de cateva saptamani la carma administratiei publice locale, primarul Chereches nu se dezminte si certifica faptul ca am avut parte, din nou, doar de un foc de paie umede. Dupa ce a pornit in forta asfaltand in doua saptamani principalele bulevarde, asumandu-si meritul lui Rob, ritmul a incetinit pana la aproape a se opri, astfel incat astazi, strazi precum 22 Decembrie, Culturii si multe altele din cartiere stralucesc “sparte” sub soarele torid.

Si drujbasii porniti cu avant la cosit si realimentat dragostea publica fata de edil s-au oprit odata cu terminarea carburantului si a bugetului alocat pentru piese de schimb, asa ca in oras au aparut ciudatenii bune de pus si pe youtub esi pe site-ul Municipiului Baia Mare.

Sufocat de lipsa banilor pana la rectificarea semestriala, primarul apare obsesiv in emisiunile televiziunilor locale, promovand o tinuta lejera din colectia Catalin Chereches, vara 2017, cu camasa asortata la expresia de atotstiutor povestitor urban. Pentru a-i mai tempera avantul si apucaturile pedagogice fortate, postam cateva fotografii primite la redactie, instantanee in care apar brevetate noile indicatoare cu decoratiuni bio-natur.

Parca zicea tot la tv ca stie sa dea cu matura, sa coseasca iarba si sa tunda gardul viu. Pai… spor la treaba!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. N.S.A

  Se vede harnicia sefei iulisko,e plin orasul.Sau le lasa sa nu se vada pragurile de borduri , ce se ,,planteaza” fara cap ( nu se poate circula cu biciclete,carucioare,etc).

  Reply
  1. Bolchis I.

   Chiar,nu vine nimeni sa faca poze cu halul in care se lucreaza pe str. 22 Decembrie? De parca a revenit Cristi Anghel din nou la Primarie,incat ne întrebam cata garantie va avea lucrarea si implicit materialele folosite.Sa nu mai zic de panourile din intersectii,unde curge rugina si in locurile de joaca pe care nimeni nu le igienizeaza,ce sa mai vorbim de reparatii.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1