De la cititori: Probleme de pe strada Oltului, semnalate de un cetatean (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un cetatean ne-a semnalat doua probleme care persista de ceva timp pe strada Oltului. Prima dintre ele se refera la un brad afectat de furtuna de acum cateva saptamani.

„Dupa furtuna de acum 2 saptamani, un brad inalt de pe marginea strazii e gata sa cada peste trecatori, dar proprietarul curtii (mentionez ca pomul se afla la marginea unei curti) nu se grabeste sa-l taie. S-a multumit sa lipeasca un afis, dar asta nu rezolva nici 10% din problema. Au trecut deja 2 saptamani si, sincer, mie (si multor vecini din zona) ne e frica sa mai trecem pe acolo chiar si cu masinile, ca sa nu mai zic pe jos”, a spus cetateanul.

O a doua problema e legata de depozitarea gunoaielor la unul din punctele de colectare. Mai exact, dupa ce angajatii DRUSAL, isi fac treaba, in zona apar mormane de gunoaie.

„Desi DRUSAL-ul pare sa-si faca treaba si gunoiul e ridicat in mod regulat, in fiecare seara aproape ca nu exista zi in care soferi necunoscuti sa nu arunce saci cu sute si chiar mii de KG de gunoaie, ajungand sa blocheze si parcarea din zona cu atata mizerie”, a adaugat acesta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Anetta

    Locuiesc in blocul de langa parcarea de pe Oltului si vreau sa va spun ca nu o data am fost nevoita sa incurc traficul de pe strada din cauza ca practic nu aveam loc sa parchez pe locul meu din cauza tonelor de gunoiaie aruncate acolo fara nicio jena!!! Chiar traim in Somalia?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2