De la cititori: Timpul trece, leafa merge, noi cu drag „muncim”!

Reclame home 1
Reclame home 1

In mai multe zone ale municipiului se efectueaza lucrari care vizeaza fie reabilitarea carosabilului stradal, fie a retelei de apa si canal. In respectivele spatii exista restrictii, se circula cu dificultate, iar traficul este ingreunat de indicatoare, gropi si utilajele care impanzesc zona.

Beneficiarul lucrarilor este comunitatea, iar cei chemati sa supravegheze modul cum se intervine sunt angajatii municipalitatii. Strada 22 Decembrie este o artera importanta care uneste Centrul Nou cu zona istorica a orasului, fiind o cale principala de acces pe care circula zilnic mii de autovehicule, inclusiv transportul in comun.

Azi, 4 mai, in jurul orei 10:30, un baimarean care tranzita zona din apropierea sensului giratoriu de la Piata Izvoare, a surpins si ne-a trimis o imagine cu modul cum actiona o echipa de muncitori. In fotografie se vede cum unul fuma, unul spargea seminte, iar ultimul citea presa, in vazul sutelor de baimareni aflati in zona.

Cine trebuia sa-i supravegheze, sa-i puna la munca si mai apoi sa evalueze ce au realizat? Cu siguranta ca nu baimarenii!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole