De la petrecere, la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva –agresor retinut pentru 24 de ore de politistii din Sighetu Marmatiei

PNL

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02.40, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca in fata unui local public de pe strada Iuliu Maniu a avut loc o agresiune.

La fata locului a fost identificat un tanar domiciliat in Sapanta, care prezenta leziuni si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Acesta le-a precizat politistilor ca a fost lovit de catre o persoana necunoscuta.

La scurt timp, investigatiile politistilor au dus la identificarea agresorului – un tanar de 20 de ani, din Sighetu Marmatiei, care in baza probatoriului administrat a fost retinut pentru 24 de ore. In cursul zilei de azi acesta urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza IPJ Maramures.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1