De la un băimărean: Aparatul de bilete URBIS care îți ia banii, dar nu-ți mai dă biletul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un băimărean ne-a semnalat faptul că aparatul de bilete URBIS din zona Meda (cum vii dinspre semilună spre râul Săsar) e din nou defect.

Acesta spune că a dorit să-și ia un bilet de la respectivul automat, dar că după ce a introdus banii nu s-a mai întâmplat nimic, butoanele fiind practic nefuncționale.

”Vineri dimineața am vrut să-mi iau un bilet de 2 lei, așa că am introdus două bancnote de câte un leu. Aparatul le-a luat, dar nu a mai dat bilet.

Am constatat că tastele erau practic blocate și nu au răspuns comenzii, asta deși partea cu încasatul banilor era funcțională. Așa că am rămas și fără bani și fără bilet. În plus, nu am putut să mă mai urc nici în autobuz.

Și nu e pentru prima dată când acest aparat nu funcționează”, ne-a semnalat băimăreanul, care a dorit să rămână anonim.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. Kali

    Aceiași situație este și in interiorul autobuzelor, de unde poti lua bilet cu cardul, chiar miercuri mi s-a întâmplat și nu e prima data. Am apropiat cardul ca să-mi iau bilet și bineînțeles ca nu mi l-a dat acel aparat, dar banii au fost retrași pentru ca am primit mesaj pe telefon. Și am fost nevoită sa merg la celălalt aparat ca sa-mi iau bilet. Plus ca s-a mai întâmplat de foarte multe ori sa nu pot să-mi iau bilet pentru ca se făcea închiderea de zi pe la ora 10-11 dimineața sau efectiv nu aveau hârtie in interior sa tipărească. Miercuri când nu mi-a dat bilet nu era niciun mesaj pe afișajul acela.
    Merg zilnic cu autobuzul și am decis să plătesc cu cardul pentru ca de multe ori am plătit și 5 lei ca să-mi dea un bilet sau nu-mi dădea deloc aparatul de bilete din stația de la pietrosul.
    Și referitor la închiderea de zi care se face la 10-11 dimineața nu mi se pare normal. Oare nu pot fi setate sa facă asta in timpul nopții? Nu verifica nimeni din timp dacă exista hârtie in aparatele respective? Sau când nu se dau biletele, oare noi cei care plătim trebuie sa avem o contribuție in plus pentru cei care circula fără bilet?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2