De necrezut: Un tânăr de 18 ani din Baia Mare a furat două mașini care aveau cheia în contact

Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 27 martie, în urma activităților informativ operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au identificat un tânăr de 18 ani din Baia Mare, care este bănuit de comiterea mai multor fapte de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2022, tânărul ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, iar dintr-un garaj ar fi furat un moped care avea cheia în contact. În noaptea de 20 spre 21 decembrie 2022 ar fi furat un autovehicul parcat pe strada Agrișelor din municipiul Baia Mare, care avea portierele neasigurate și cu cheia în contact. De asemenea, în noaptea de 19 spre 20 martie ar fi furat un autovehicul care se afla parcat pe strada Forestierilor din Baia Mare, având portierele neasigurate și cu cheia în contact.

În toate cazurile prejudiciile au fost recuperate și predate părților vătămate.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și furt în scop de folosință. Față de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, polițiștii vă recomandă următoarele: 

  • în timpul zilei asigurați-vă autoturismul prin blocarea tuturor portierelor, chiar și atunci când vă îndepărtați pentru câteva minute;
  • când părăsiți autoturismul, luați cu voi bunurile de valoare: borsete, genți, telefoane mobile, laptop, tabletă, acestea trezesc interesul hoților;
  • dotați-vă autoturismul cu sisteme sigure antifurt pentru portiere, portbagaj și nu în ultimul rând pentru rezervor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole