De neratat: Diana Iluț despre ofertele de vacanță ale Sfara Tours Baia Mare în 2022 (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Agenția de turism Sfara Tours Baia Mare are pregătite și pentru anul 2022 o serie de oferte de vacanță în diverse locuri ale lumii.

Turcia, Grecia, Egipt sunt printre cele mai căutate destinații de vacață de către turiștii din Maramureș și nu numai. De exemplu, primele două zboruri din acest an pe ruta Baia Mare – Egipt sunt ocupate.

”Sperăm o vară fără restricții, în care să putem călători liberi. Pentru că veni vorba de vară, ne gândim la Turcia, pentru că ne place și pentru că e perfect pentru familiile cu copii. Pregătim mai multe oferte pentru hoteluri pe varianta de preț doi adulți, plus doi copii gratuit. Cu siguranță va fi o mare economie.

Ca și o noutate a verii care urmează, avem aceste zboruri de Grecia, cu plecare din Baia Mare. Aici, Grecia este puțin pe o creștere de preț anticipată, pentru că trăim într-o perioadă în care prețurile, în general, au crescut și asta este valabil cam în toate țările, dar oricum și Grecia va fi extrem de accesibilă.

Avem variante de la cazare cu mic dejun până la cazare all inclusive. Sigur, Grecia este o destinație puțin mai scumpă, dar natura este ceva spectaculos și trebuie să o valorificăm.

Ne putem gândi și la Egipt cu plecare din Baia Mare, cursele încep mai devreme, încă din perioada vacanței de Paști, plecarea e chiar de Paști. Pentru 23 de aprilie nu mai sunt locuri”, spune Diana Iluț, manager Sfara Tours Baia Mare.

Daca vor mai fi doritori din județ pentru Egipt, aceștia mai pot pleca din Cluj-Napoca prin intermediul agenției.

Tot în perioada de Paști, Sfara Tours a pregătit un grup de croazieră, care poate fi însă suplimentat. Grupul va pleca din Cluj-Napoca, cu însoțitor, până în Barcelona, unde se va sta două nopți. Apoi urmează îmbarcarea pe vasul de croazieră timp de șapte nopți. Pachetul e undeva la 900 euro/persoană.

De asemenea, pentru finalul anului se pregătește un circuit în Bali, la un preț foarte bun. Detalii în video.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole