DE SANZAIENE – 191 de elevi din Maramureș au fugit de Matematică

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, 24 iunie, s-a desfășurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Matematică) – sesiunea 2021, fiind prezenți 2.641 de candidați. Nu s-au prezentat la examen 191 de candidați, ceea ce reprezintă 7,2 % din total.

„Nu au existat situații de eliminare a vreunui candidat pentru tentativă de fraudă. Nu a fost necesară utilizarea subiectelor de rezervă. Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15,00. Următoarea probă scrisă (Limba și literatura maternă) va fi susținută vineri, 25 iunie, de către elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă. Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14,00 (în centrele de examen)”, precizează Inspectoratul Școlar Maramureș.

Conform procedurilor, comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale, respectiv vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie 2021.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2