DE SEZON – Curățenia de primăvară a început pe drumurile din județ

Reclame home 1
Reclame home 1
Curățenia de primăvară pe drumurile județene din Maramureș este în plină desfășurare, conform anunțului făcut de conducerea Consiliului Județean Maramureș. Aceste acțiuni au loc prin echipa societății Drumuri și Poduri Maramureș SA. Toate drumurile județene vor fi curățate de mizeriile aruncate de șoferii certați cu bunul simț.
„Anul acesta, vom continua igienizarea drumurilor până în luna aprilie 2023, inclusiv. Peturi, frunze și alte deșeuri aflate pe acostamente și în șanțuri au fost strânse, iar vegetația uscată a fost cosită pentru ca odată cu sosirea primăverii, drumurile județene să fie cât mai curate. Din păcate, sunt zeci de saci plini cu deșeuri adunați zilnic. Fac un apel atât către maramureșeni, cât și către cei care doar tranzitează județul nostru să păstreze curățenia.
Să dăm dovadă de responsabilitate fiecare dintre noi, iar în acest fel vom avea parte de drumuri curate și ne vom bucura de natura binecuvântată din Maramureș”, a spus Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Alex

    In loc sa tot faceti apeluri de civilizatie la un popor necivilizat mai bine ati investi in camere cu senzori de miscare postate in locurile unde se arunca mereu gunoaie, si apoi vizitati acasa cu amenzi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole