De ”Sfintii Imparati Constantin si Elena”, Bisericuta de lemn din Baia Sprie isi serbeaza hramul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Data de 21 mai, face sa fie ziua de cinstire a Sfintilor Imparati ocrotitori si povatuitori ai acestei biserici, prilej de aleasa sarbatoare si bucurie sfanta pentru preotii slujitori, credinciosii evlaviosi si intreaga comunitate parohiala din aceasta zona baispriana.

Este ziua de cinstire a sfintilor, care sunt patronii spirituali si povatuitorii neconteniti ai comunitatii bisericesti din orasul Baia Sprie, motiv pentru care Consiliul Parohial in frunte cu preotii slujitori Marius Catana si Virgil Pasla fac apel la toti credinciosii din urbe si din imprejurimi sa ia parte la bucuria lor sufleteasca, participand Duminica la Sfanta Liturghie.

Aceasta va fi savarsita, in Altarul de vara, de un sobor de 14 preoti si doi diaconi. Dupa slujba, tuturor celor prezenti li se vor inmana traditionalele bucate de praznicare, cozonaci si prajituri pentru copii, iar pentru adulti si cate un pahar de vin si tuica. Intru bucuria praznicului, preotii slujitori si mebrii Consiliului Parohial invita pe toti credinciosii sa ia parte la aceasta sarbatoare comunitara, urand tuturor celor care-si serbeaza onomastica un calduros  ”La multi ani!”

Vasile GHERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2