DE TOT RÂSUL – O femeie a pierdut la păcănele 10.000 lei. Incredibil ce a urmat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Zilele trecute, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați de angajata unei societăți comerciale, o femeie de 27 de ani din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că o altă angajată, o tânără de 22 de ani din Rodna, ar fi fost lovită și deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei.

Însă, în urma intervenției și a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta jucând și pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societății comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei.

„Aspectele constatate de polițiști au fost ulterior însușite și de către angajata societății, aceasta recunoscând faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, continuă cercetările cu privire la infracțiunea de inducerea în eroare a organelor judiciareurmând documentarea aspectelor constatate sub toate aspectele”, precizează IPJ Bistrița Năsăud.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2