De Valentine’s day paseste in imperiul apelor AQUASTAR! (FOTO)

PNL

Se apropie Ziua Indragostitilor si inca te mai intrebi ce poti inventa pentru a sarbatori aceasta zi impreuna cu iubitul sau iubita? Ce crezi ca iti pregateste persoana iubita? Dar, si mai important, ce ii pregatesti tu?

Sa recunoastem, chiar daca se numeste Ziua Indragostitilor, aceasta sarbatoare a fost inventata pentru femei. Acum e momentul sa va recastigati jumatatea oferindu-i o seara de neuitat. Unde?

AQUASTAR, imperiul apelor din Satu Mare, vine in intampinarea cuplurilor indragostite cu o seara de neuitat. Rasfatul si romantismul va sunt garantate. Cu BAIE NOCTURA la lumina lumanarilor, muzica romantica si programe magice de sauna, este locul ideal pentru a sarbatori Valentine’s day.

Mai mult de atat, Aquastar pune la dispozitia indragostitilor si doua pachete pline de sentimente, care pot fi un cadou deosebit: Pachetul „Together”, un masaj de cuplu cu aromaterapie la pretul de 95 lei, dar si un pachet „Forever”, unde vei putea petrece o ora de rasfat alaturi de persoana iubita la pretul de 140 lei. Cele doua pachete romantice sunt valabile pe perioada a doua weekenduri, respectiv 11 – 12 februarie si 25 – 26 februarie.

Ia-ti jumatatea si paseste in imperiul apelor Aquastar, sambata, incepand cu ora 22.00.

In sfarsit dragostea va pluti deasupra apei. La figurat, evident, iar tu, la propriu, te vei simti cu adevarat in lumea apelor si visurilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1