De Ziua Culturii Nationale: Acces gratuit la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie si la Bastionul Macelarilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, marcata in fiecare an in data de 15 ianuarie, la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures, dar si la Bastionul Macelarilor din Baia Mare accesul va fi gratuit.

„Instituita de Parlamentul Romaniei, in decembrie 2010, ca semn al celei mai inalte pretuiri fata de Mihai Eminescu – poetul nostru national, la 15 ianuarie, Ziua Culturii Nationale este un eveniment in care trecutul se impleteste organic cu prezentul si viitorul sub semnul emblematic al marilor valori culturale romanesti.

Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie organizeaza, cu ocazia Zilei Culturii Nationale, un program special de vizitare, cu acces si ghidaj gratuit, la expozitiile permanente si temporare de la sediul muzeului (str. Monetariei 1-3) precum si de la Bastionul Macelarilor (Piata Izvoarele nr. 2), intre orele 10-16.

In cadrul acestui program special vor putea fi vizionate filme documentare din seria ,,Oameni Mari care au facut Romania Mare” incepand cu orele 11, la sediul muzeului.

Elevii de la Liceul Tehnologic Transilvania din Baia Mare vor sarbatori Ziua Culturii Nationale alaturi de noi, la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie, intre orele 12-14”, se arata intr-un comunicat al institutiei de cultura.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole