Decebal Traian Remes, dezvaluiri despre viata in inchisoare

PNL

remes-2Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, cel care a facut trei ani de inchisoare in ”Dosarul Caltabosul”, face dezvaluiri cutremuratoare despre viata in inchisoare.

“Eu nu vad altceva in miscarea aceasta decat o disperare teribila si, credeti-ma, in inchisoare se rabda mult mai greu vremea vara, pe calduri si cu mirosurile de acolo. Putoarea te omoara, caldura in sine te zdrobeste si toti fierb in suc propriu cum a vrut Iliescu sa fiarba revolutionarii in primavara din 1990.

Nu poate intelege un necajit din inchisoare cum e dispusa Romania sa aleaga intre a rezolva omeneste cat este posibil starea lor sau a plati 80 de milioane de euro anual pentru 30.000 de detinuti, undeva la 2.000 si ceva de euro pe an de detinut. Lucrurile au luat-o cu totul razna. Pe de alta parte, au aflat ca exista protectie teribila in inchisorile din Romania si acolo exista oameni care o duc extrem de bine. Avand legaturi si relatii de tip pacatos si cu cei din afara, dar si cu cei din structura penitenciarelor belferesc.

Asa cum omul liber ajunge intr-un moment cand nu mai poate – s-a ajuns si in inchisori. Oricum din punctul meu de vedere o amnistie curajoasa la cei cu pedepse prea mari pentru fapte prea marunte si nu au decat sa excluda omoruri, violuri, aceasta problema a coruptiei demnitarilor si functionarilor statului, dar pentru droguri usoare pedepsele din Romania sunt foarte apasatoare, pentru furtisaguri marunte iar sunt foarte mari”, considera fostul demnitar, informeaza Romania TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1