Decembrie, luna cadourilor. Dar nu și pentru ei

Reclame home 1
Reclame home 1

Probleme cu finanțarea competițiilor pentru elevii Liceului cu Program Sportiv din Baia Mare. Conducerea unității școlare e acuzată că manageriază slab instituția. Într-un mesaj transmis pe adresa de e-mail a redacției noastre, profesorul Adrian Gherghel, cel care antrenează mai multe grupe de înotători, trage un semnal de alarmă, precizând faptul că sportivii de la LPS sunt pe cale să piardă participarea la anumite competiții organizate la finalul acestui an.

Este sfârșit de an și vin Sărbătorile, iar odată cu ele avem și luna cadourilor. Pentru câțiva elevi de la LPS, care deși au stat cuminți, au muncit ani și luni de zile, au stat cu capul în apă sute și mii de km, s-au antrenat zi de zi, uneori cu un program de trezire ce începe cu mult înaintea cocoșilor, anul acesta va fi unul trist. De ce spun asta? Deoarece anul acesta doamna director Stoian s-a hotărât, de la înălțimea scaunului managerial, că acești copii nu au fost cuminți și nu merită să fie alături de alți sute de sportivi din țară, care vor concura la campionatele naționale ce urmează în perioada următoare.


Acum, noi nu știm de ce sufletul dânsei este atât de ”grinch”, încât să le răpească bucuria acestora sau pur și simplu este incompetentă și nu face față funcției. Noi înclinăm să credem că sufletul ei este bun, deci rămâne varianta a doua. Noi știm că un buget aprobat trebuie respectat de către toți cei care au semnat pentru acel buget. În consecință, nu înțelegem de ce nu se finanțează aceste competiții.


Pentru a obține acești bani, trebuie făcut lobby, nu doar hârtii, și acelea făcute foarte târziu, în condițiile în care calendarul competițional se știe cu un an de zile în urmă. Eu îi spun: doamna director Stoian, dumneavoastră ați scris ”Moșului”? Noi am scris și sper să ne asculte rugămintea, că noi știm că am fost buni, în schimb, nu băgăm mâna în foc pentru domnia voastră”, afirmă profesorul Adrian Gherghel.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. popanmarianacristina@yahoo.com

    Bună seara! E vremea colindelor! Felicitări tuturor care anunță transparent, paleta activităților, mai ales la nivel local! Așa fel încât, LPS să participe. Pentru că, să fim sinceri, de critici publice avem nevoie, când avem oaspeți de elită oficială? Ce e util să se știe, de către toți, nu doar de către colegii care nu au observat interesul tuturora din liceu, de a scoate imagine de calitate a întregii instituții? Că se muncește la greu, pretutindeni: în liceu, în săli, peste tot. Mai mult respect public pentru colegii LPS-ului, se poate? Măcar pentru munca lor! Mai mult, în perioada postului sfânt, e nevoie de multă liniște! Cu toții o dorim, ca să ajungem cu toții, în scopurile comune! Păcat că, în ciuda multor situații ale trecutului, unii desconsideră munca noastră, deloc puțină! Dincolo de porțile școlii, fiecare face cum și ce dorește, fără să păteze munca celorlalți! Mi se pare mai uman. Măcar un moment, din cei care nu aderă ideea, măcar să înțeleagă că e vorba de toți, nu de X sau Y! O rugăminte? Cerem respect din partea acestora! Atât cât ne pricepem, atât cât merităm! E cazul ca LPS să-și recapete acest respect! Dumnezeu ne va ajuta pe toți să trecem peste aceste… Păcat de repercusiuni! Nu mor caii când vor câinii! Seară frumoasă cu liniște pretutindeni! FELICITĂRI și onoare tuturor colegilor care, dincolo de stresul acumulat, deloc puțin, au știut să mențină pecetea ridicată, la nivel de cinste pentru
    LPS BAIA MARE! Dozarea calității educației din liceu e în creștere, orice s-ar observa public. Se vede cu ochiul liber. Din respect colegiul, îl rog frumos, pe domnul… să ne respecte munca! Inclusiv munca de a menține unitate pretutindeni! Repet: e vorba de imaginea liceului, de noi toți, nu doar de X, Y, Z! Cei din liceu, vom face posibil din imposibil, să rămânem uniți printr-o singură forță, indiferent din care parte se adună. Vom dovedi că LPS merită locul de cinste!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole