DECIZIE CRITICATĂ – Limitatoare de viteză din asfalt pe DJ 108A

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Șoferi nemulțumiți după ce pe drumul județean 108A au fost montate limitatoare de viteză din asfalt. Primarul de Ulmeni spune că „”ideea ingenioasă” de a monta limitatoare de viteză din asfalt pe DJ 108 A, concomitent cu informarea că viteza se reduce cu 30 de km/h, a dus la avarierea mai multor mașini ale locuitorilor din oraș.

„Pentru cei care nu știu, DJ 108A este unul dintre cele mai distruse drumuri județene. Nu ajunge că aici avem dale de beton în loc de asfalt, ne-am trezit cu 4 limitatoare de viteză montate peste dale, însă limitatoare din ASFALT! Pentru că, nu-i așa, locuitorii din Ulmeni nu merită să aibă limitatoare de cauciuc, așa cum au alții!”, spune primarul din Ulmeni.

Directorul SC Drumuri și Poduri Maramureș, Emil Marinescu, spune că acest drum județean va intra în reabilitare. Acesta a mai precizat că au fost o serie de reclamații ale oamenilor din zonă, cărora au început a li se fisura casele din cauza mașinilor grele care circulă prin zonă, iar aceste limitatoare vor ajuta oamenii din zonă.

„Este o dispoziție de la Direcția Tehnică. Acest drum va intra în reabilitare. Au fost o serie de reclamații și atunci s-a luat această decizie de a se monta aceste limitatoare. E deranj mare în trafic, adevărat. Acele dale din beton se mișcă, sunt fisurate și atunci alte investiții nu se vor face acolo, pentru că, așa cum v-am spus, drumul va fi modernizat”, a precizat Marinescu, pentru ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole