DECIZIE – Meciuri de handbal fără spectatori în Polivalenta băimăreană

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare va fi, la finalul acestei săptămâni, gazda unui turneu amical de handbal masculin. Echipele care vor participa sunt AHC Potaissa Turda, SCM Poli Timișoara, CSM Bacău și CS Minaur Baia Mare. Decizia luată de staff-urile tehnice ale echipelor participante la turneu a fost ca meciurile să se joace fără spectatori, potrivit csminaur.ro. 

Primele meciuri din cadrul acesteui turneu amical se vor disputa vineri, 6 august, meciul de deschidere fiind cel dintre CS Minaur – CSM Bacău (16.30), urmat de Potaissa Turda – Poli Timișoara (18.30). Urmează în 7 august alte două meciuri și anume CS Minaur – Timișoara (16.30), respectiv Bacău – Potaissa (18.30). Pentru ca în ultima zi a turneului, duminică, 8 august, să se dispute partidele dintre Poli Timișoara – CSM Bacău (10.30) și CS Minaur – Potaissa Turda (12.30).

csminaur.ro mai anunță că echipa antrenată de Alexandru Sabou se pregătește pentru acest turneu și pentru cele care vor urma. Pentru Minaur a venit și al cincilea străin la echipă transferat în această vară, un pivot ucrainean pe nume Serhii Petrychenko. La echipă mai are de ajuns angolezul Gabriel Massuca Teca, așteptat săptămâna viitoare în municipiul de pe Săsar.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2