DECIZIE – Românii care primesc 15.000 de lei din partea Guvernului. Cum poți obține banii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Este vorba despre HOTĂRÂREA DE GUVERN pentru aprobarea Programului social de interes naţional de susținere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creșterea natalităţii, hotărare care a fot aprobată în ședința de Guvern din data de 7 septembrie. Actul normativ acordă un sprijin de 15.000 de lei, pentru cupluri și femei singure, pentru acoperirea procedurilor necesare obținerii unei sarcini.

Oficialii Guvernului spun că programul are în vedere decontarea a 10.000 de proceduri pe an, la nivel național, începând cu 1 ianuarie 2023. Pentru acest an, începând cu 1 octombrie 2022, estimarea este pentru decontarea a 2.500 de proceduri.

„Vor putea aplica femeile cu vârsta între 20 și 45 de ani, o diferență majoră față de criteriile din prezent care prevăd ca vârsta maximă a pacientelor să fie 40 de ani. Ajutorul financiar va fi oferit doar în cazul procedurilor desfășurate într-o unitate sanitară sau farmaceutică autorizată de pe teritoriul României. De asemenea, acest ajutor poate fi oferit doar pentru maximum trei proceduri în fiecare an.

Programul este derulat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în parteneriat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și este finanțat de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Familiei”, precizează Guvernul Romaniei.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole