Declaratia de la Baia Mare: Mii de tineri pe Campul Tineretului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mii de tineri s-au aflat vineri, 13 octombrie, pe Campul c Tineretului din Baia Mare pentru a sustine “Declaratia de la Baia Mare”, in contextul sustinerii candidaturii municipiului in cursa pentru titlul de Capitala a Tineretului din Romania in 2018.

In finala, Baia Mare se lupta cu orasele Iasi si Satu Mare.

Etapa finala pentru desemnarea orasului castigator se va desfasura pana la data de 15 octombrie, perioada in care cele trei orase finaliste vor trebui sa conceapa o candidatura completa, urmand ca orasul castigator sa fie anuntat pe data de 12 noiembrie, in cadrul Summitului Tinerilor, eveniment care va avea loc in actuala Capitala a Tineretului din Romania, Bacau.

#UTurn, conceptul prezentat de Baia Mare, isi propune sa testeze de-a lungul unui an un program menit sa creeze oportunitati atractive pentru tineri, astfel incat acestia sa fie activi si determinati sa ramana si sa se implice in comunitate. Programul va beneficia de sprijinul autoritatilor locale, organizatiilor neguvernamentale de tineret, grupurilor informale de tineri, institutiilor si mediului de afaceri.

ZiarMM

Foto: Leontin CUPAR (AGERPRES)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2