Declaratie dura: Doru Dancus spune ca PNTCD ar trebui desfiintat

Reclame home 1
Reclame home 1

Declaratie extrem de dura a fostului presedinte al PNTCD Maramures, Doru Dancus, pe fondul scandalurilor si impotentei actualilor lideri ai partidului.

El sustine ca PNTCD ar trebui desfiintat deoarece acest lucru ar fi mult mai benefic in viitor pentru memoria formatiunii politice, mai ales ca pacea nu va mai reveni niciodata in randul taranistilor.

„In opinia mea, PNTCD ar trebui desfiintat, pentru ca la cat de hulit si murdarit e partidul asta, atat din interior, cat si din exterior, peste 20 de ani, copiii nostri n-o sa mai vorbeasca despre Coposu si despre Maniu, ci despre scandaluri si atunci ar fi pacat. In conditiile astea mai bine sa nu existe, cu toate ca multi o sa riposteze.

In partidul asta nu va mai fi liniste niciodata, asa ca mai bine sa nu mai exista, ca sa ramana totusi in memoria oamenilor ca fiind partidul care nu a facut compromisuri si care a dat adevarati lideri politici.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. taranist,de Maramures

  Nu numele conteaza si principile,pana nu va aparea un partid care va aparea valorile crestin-democrate,familia,statul de drept,eu voi activa in PNTCD indiferent de scandal si scor electoral.memoria lui Iuliu Maniu,Ioan Mihalache,Corneliu Coposu nu trebuie uitata.Am avut mari sperante in Lucian si Doru,dar dorinta de a avea si a primi a invins.fata de dorinta de a da.

  Reply
  1. dilau

   prietene taranist de maramures, bravo.asta inseamna sa lupti pina la moarte – si dincolo de ea – pentru o idee.la fel ar fi trebuit sa faca si ion beuca dar, din pacate, a ales ciolanul uselist la un moment dat.

   Reply
 2. ioan

  Asa este un partid care prin tepelea, diaconescu,, si multe alte schelete umane au vandut industria pe nimic la tot felul de intrusi in tara ,, puteti sa luati orice exemplu iata la noi <<>> deci cateva elemente pe scurt dar taranistii au distrus tot ce AM AVUT MAI BUN !!!!!!!!!!!!!! IN COMPLETARE ASA O SA AJUNGA SI pdl-ul,, taietorii gatului ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. STEKO

   Da mai Ioane!PNT-cd-ul a fost la guvernare intr-o veselie!,,Scheletele”de care vorbesti cu atita patima au ajuns asa din cauza anilor de puscarie(pentru un crez,un ideal),nu zic ca si aici am intilnit oportunisti,dar pina la moartea,,señiorului”Coposu acestia nu prea aveau ce cauta in acest partid,sau…aveau o traiectorie destul de scurta.Ca mai apoi lucrurile s-au schimbat?E ceva normal in politica romaneasca!In acest moment nu stiu daca Romania are 25 de politicieni de valoare,25 de diplomati adevarati.Asa ca daca vrei sa acuzam,trebuie sa acuzam 575 de neaveniti in politica nationala(indiferent de partid) si…aproape toti ministri ce si-au facut intrarea in guvernele postdecembriste…

   Reply
 3. Dorel Visan

  Doru a facut multe pentru partid. Sa faca fiecare pentru PNTCD ce a facut el si castiga detasat alegerile.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole