septembrie 20, 2021

DEFICIT DE PERSONAL – Se fac angajări în poliție în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Se fac angajări la IPJ Maramureș. Mai exact se caută doritori pentru a ocupa funcția de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă.

Așadar, potrivit IPJ Maramureș, sunt șase posturi scoase la concurs la nivel de județ specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, pe funcții de execuție vacante, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care
îndeplinesc condiţiile legale pentru reducerea deficitului de personal. Și anume ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Botiza, Secția 2 Poliție Rurala Bogdan Vodă, ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Bistra, Secția 4 Poliție Rurală Leordina, ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Budești, Secția 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Rona de Sus, Secția 6 Poliție Rurală Sarasău, ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Copalnic-Mănăștur, Secția 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, respectiv ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Coroieni, Secția 7 Poliție Rurală Suciu de Sus.

Printre condițiile care trebuie îndeplinite de candidați se numără și cea referitoare la obligativitatea deținerii unui permis de conducere categoria B, respectiv candidatul trebuie să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ţinuta de vară (condiție ce va fi verificată cu ocazia
examinării medicale, în cazul candidatului declarat ”admis”).  O ultimă prevedere despre care s-a spus la un moment dat că va fi scoasă.

„Recomandarea noastră este ca anterior alegerii postului pentru care optați, să realizați o mică documentare pentru a fi în cunoștință de cauză cu privire la localizare, condiții de muncă, situație operativă, și alte circumstanțe pe care le considerați relevante. În condițiile în care, în conformitate cu prevederile art. 21 alin. 11 din Legea 360/2002 Statutul polițistului, personalul care a dobândit calitatea de polițist prin încadrare directă nu se poate muta timp de 2 ani, este important să vă asumați această perioadă de timp obligatorie în care veți rămâne în cadrul postului de poliție”, precizează Sindicatul Europol.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2