Defrisari masive in zona Sapanta si Runc – Calin Bota: “E nevoie de implementarea unor masuri cat mai urgent”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Una din zonele cele mai afectate de defrisari din judetul Maramures este Sapanta si Runc. Aici, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a facut duminica o vizita de lucru, alaturi de reprezentanti ai PNL.

La intalnire a fost prezent si secretarul de stat Calin Bota, care a spus ca in privinta acestei probleme e nevoie de implementarea unor masuri cat mai urgent.

“Alaturi de ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, am avut astazi o vizita de lucru in zonele grav afectate din Maramures de defrisari ilegale. La Sapanta si Runc e nevoie de implementarea unor masuri cat mai urgent, pentru ca aceasta problema nu ne afecteaza doar pe noi, maramuresenii, ci este o situatie care afecteaza intreaga tara.

Depozitul temporar de deseuri din Sighetu Marmatiei a fost pe lista de vizite de astazi. Trebuie sa ne asiguram ca acest depozit va fi relocat, asigurandu-ne astfel ca punem in aplicare Decizia Curtii de Apel Cluj.

La Targu Lapus am fost pentru a vedea un exemplu de bune practici pentru ceea ce inseamna colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea acestora.

Totodata, am vizitat si depozitul de deseuri de la Farcasa, un proiect mult intarziat, care odata finalizat va produce beneficii importante pentru imbunatatirea calitatii mediului.

Muncim zi de zi pentru a implementa solutiile de care Romania are nevoie si pe care romanii le merita.
Impreuna gasim solutii pentru maramureseni”, a spus Calin Bota.

Vlad HERMAN

Foto: PNL Maramures (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2