Delasare si dezinteres – marca Chereches! (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ocupat cu sedintele de analiza si promovarea propriei imagini, primarul Chereches nu mai are timp sa dea cu matura, sa tunda iarba, sa salubrizeze orasul sau sa curete subsolurile inundate. Seful administratiei publice a revenit la vechile naravuri, vorbe multe, fraze sforaitoare si prea putine fapte.

Baimarenii vigilenti ii sanctioneaza iesirile populiste, trimitand imagini cu aspecte ale dezinteresului evident al povestasului sef. O familie care-si duce copiii in Parcul Dacia ne semnaleaza starea jalnica in care se afla locul de joaca din zona, aparate descompletate, elemente lipsa sau improvizate, pietris de mari dimensiuni pe jos si un miros pestilential care provine de la dejectiile umane si canine.

Candva o bijuterie din patrimoniul orasului, parcul a devenit raiul boschetarilor, gastilor de cartier si betivilor din zona Centrului Nou, dovada fiind resturile ramase dupa acestia, dar si teama locuitorilor din imprejurimi, care evita sa traverseze parcul dupa lasarea serii. Multumim, dle Primar!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. radocea

  dl. Chereches nu mai este ce a fost… si-a mancat omenia fata de noi cetatenii din Baia Mare.. am crezut in el, l-am votat dar din pacate sperantele noastre n-au fost confirmate… faptul ca a ajuns sa fie cercetat in justitie spune totul despre felul sau de a fi si caracterul pe care il are.. in momentul de fata el face mai mult rau orasului Baia Mare decat bine.. asta-i tristul adevar..

  Reply
   1. radocea

    nici Tagarlas si nici Rob nu sunt grozavi… dar decat un primar cu probleme in justitie ca si Chereches mai bine unul dintre cei doi…

    Reply
 2. GELU

  Decat Chereches mai bineTagarlas de o suta de ori. Ala macar e pui de taran crescut in respect si frica de Dzeu, in timp ce porcusorul asta de-i primarul popilor si al pensionarilor a fost educat sa profite de tot si sa se capatuiasca nu doar de fala. Rusine unui oras care tolereaza un asemenea derbedeu. Pe vremuri era alungat din oras si batut la talpi pana invinetea.

  Reply
 3. Nico

  Mă Gelutzu,tu lucrezi în primărie.Si că la mulți alții că tine nu-ți place programul și lucru,mă Gelutzu.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *