Delegatie maramureseana prezenta la cel mai important Forum Economic desfasurat la Rzeszow, in Polonia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In organizarea Institutului pentru Studii Estice din Varsovia si a regiunii Podkarpathia, in perioada 24 – 25 ianuarie 2019, o delegatie a administratiei publice precum si Florentin Tus au participat la cea de-a XII-a editie a Forumului Economic Europa-Ucraina, care a avut loc la Rzeszow/Jasionka in Polonia.

De precizat ar fi faptul ca inperioada mentionata, in orasul Rzeszow din Polonia, s-au desfasurat simultan trei evenimente internationale importante: Forumul Economic UE-Ucraina, Târgul Comercial Estic si primul Forum Slovac.

Forumul Economic, unde si delegatia din Maramures a fost partener institutional, constituie o buna oportunitate pentru un schimb realist de opinii referitoare la situatia relatiei dintre Uniunea Europeana si Ucraina si la perspectivele Ucrainei, in context regional si european.

Subiectul principal al editiei a XII-a a forumului este continuarea reformei si modernizarii Ucrainei, dar si dezvoltarea de relatii de cooperare si dezvoltare inter-regionala.

In acest an la forum au fost prezenti peste 800 de delegati din mai mult de 25 de tari, dintre care amintim Polonia, Austria, Ungaria, Ucraina, Marea Britanie, România si Statele Unite ale Americii.

In cadrul Forumului Economic au avut loc peste 30 de dezbateri pe subiecte economice, politice si sociale impartite pe teme care au inclus: politica internationala, dezvoltarea economica, societate si reforma, integrarea europeana si reformele.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole