Delgaz Grid asigura in continuare functionarea permanenta, 24/7, a dispeceratului de urgenta si a echipelor de interventie

Delgaz Grid, compania de distributie a gazelor si energiei electrice din cadrul grupului E.ON, este pregatita sa faca fata situatiei generate de raspandirea coronavirusului, fiind pus in aplicare un plan cu actiuni si masuri menite sa asigure continuitatea alimentarii consumatorilor.

Astfel, activitatile de baza: dispecerat, interventii pentru solutionarea incidentelor si deranjamentelor la retelele de energie, precum si mentenanta sistemului de distributie continua sa se desfasoare normal. Totusi, o parte a lucrarilor de teren a fost limitata, in scopul protejarii cetatenilor, dar si a angajatilor, fara a fi afectata siguranta si continuitatea alimentarii cu energie.

Totodata, au fost instituite masuri de protectie prin intensificarea igienizarii tuturor spatiilor de lucru. In acelasi timp, din grija pentru cetateni si angajati, activitatea Centrelor de Relatii cu Publicul este suspendata temporar, incepand cu data de 23 martie, urmand ca interactiunile cu persoanele fizice sau juridice sa fie efectuate prin intermediul canalelor alternative.

Referitor la activitatea de procesare a cererilor de racordare la retea si de emitere a avizelor de amplasament, aceasta se va realiza exclusiv online, prin intermediul portalului Delgaz Grid www.delgaz.ro.

Compania Delgaz Grid asigura in continuare functionarea permanenta, 24/7, a dispeceratului de urgenta si a echipelor de interventie.

Pentru a ne proteja sanatatea solicitam sprijinul cetatenilor pe care ii rugam sa pastreze o distanta de minimum 2 metri fata de personalul companiei noastre aflat la interventii in reteaua de energie electrica sau la instalatiile de utilizare a gazelor naturale. De asemenea, ii rugam sa ne anunte daca se afla in izolare la domiciliu, a comunicat astazi societatea.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu