Demisie: Ovidiu Nemes a renuntat la toate functiile politice

Reclame home 1
Reclame home 1

ovidiu nemes pnl mmFostul primar al municipiului Sighetu Marmatiei si copresedinte al PNL Maramures, Ovidiu Nemes si-a dat demisia din toate functiile politice.

„Am luat decizia de a face un pas in spate in ceea ce priveste viata politica. PNL Maramures are nevoie acum de un presedinte unic, tanar, care sa se evidentieze prin prestatia politica si administrativa. Voi sustine mereu acest model, care sa-i reprezinte pe liberalii maramureseni si implicit pe cetatenii care au decis, in multe randuri, sa ne acorde incredere. Conducerea bicefala a acestui partid nu s-a dovedit a fi solutia potrivita si a impiedicat oarecum capacitatea lui de a performa. Am decis asadar sa renunt la toate functiile politice din acest partid si sa sustin oameni tineri, dintr-o generatie noua, care isi doresc sa contribuie la reconsolidarea PNL”, a declarat Ovidiu Nemes, pentru maramedia.

Ovidiu Nemes a preluat conducerea PNL Maramures in 2013, un an mai tarziu devenind copresedinte al acestei organizatii politice, in urma fuziunii PNL cu PDL.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2