Demisii din Consiliul de Administratie al Aeroportului Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

avion-decolare-aeroportLa o luna de la prima sedinta, Consiliul de Administratie al Aeroportului International Baia Mare a ramas fara doi membri, dupa ce acestia si-au dat demisia.

Este vorba despre Petre Mitru si Mircea Cirt, care urmeaza a fi inlocuiti cu alte doua persoane dupa procedura obisnuita, fara a afecta intr-un fel functionarea CA.

“Si-a dat domnul Petre Mitru si Mircea Cirt, n-au explicat motivul, demisia e un act unilateral. Se va relua procedura de selectie a doi membri. Exista un presedinte al Consiliului de Administratie, din punct de vedere functional al aeroportului, noi putem sa mergem inainte”, a spus Dorin Buda, directorul Aeroportului Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. grigore

    mare pierdere plecarea celor doi, Mitru s-a suparat ca nu au vrut sa-i dea lui proiectul sa-l scrie ca doar din asta traieste el de 15 ani din bani publici iar cirt pusese ochii pe o bucata de teren sa faca o casa de rugaciuni pt cultul lui si aia i-au luat-o. Acum mai trebuie bregaru sa se agate de un prun si pe tony sa-l ia potera. Hai zamfire , pe ei si pe mama lor.

    Reply
  2. mda

    …in sfarsit a aparut un intelept care a reusit sa ghiceasca cauza demisiei. Nea grigore cred ca esti dus rau de tot cu potera si nu ai unde sa te expui decat aici unde daca nu poti scrie de bine, macar de rau…ca mai mult nu poti. Ai scapat cateva persoane de care sa te legi, sau esti unu dintre acestia?!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2