Depardieu este dispus sa “moara pentru Rusia”, tara sa adoptiva

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gerard-Depardieu-declaraţie-ŞOCANTĂMilionarul actor francez Gerard Depardieu, care s-a mutat in Rusia acum cativa ani pentru a scapa de plata unei taxe de 75 % din venituri aplicate super-elitelor, spune ca este “gata sa moara” pentru patria sa adoptiva, scrie agentia DPA citata de Agerpres.

“Sunt gata sa mor pentru Rusia, deoarece acest popor este puternic. Nu vad motivul pentru a muri ca un idiot in Franta de astazi”, a spus Depardieu pentru numarul din iunie al revistei Vanity Fair.

Depardieu, care a jucat in aproximativ 170 de filme de la sfarsitul anilor 1960, spune ca a realizat atat de mult in viata, incat este pregatit sa o incheie.

“Am trecut prin toate acestea. Nu sunt multi oameni care pot spune ca pot muri acum “, a afirmat el, potrivit unei avanpremiere a interviului prezentate pe site-ul francez de stiri ‘Voici’.

Depardieu, in varsta de 66 de ani, a fost laudat anul trecut de revista franceza de cinema ‘So Film’ ca poate bea 14 sticle de vin pe zi in ciuda faptului ca a suferit in urma cu peste un deceniu cinci by-pass-uri cardiace.

La sfarsitul anului 2012, cand a fost propus asa-numitul “impozit suplimentar” din Franta — 75% pe venitul anual mai mare de 1 milion de euro — Depardieu a amenintat ca isi va rupe pasaportul francez. El s-a dus in Rusia, unde impozitul pe venit este de 13%, si curand dupa aceea i s-a acordat cetatenia rusa la ordinul presedintelui Vladimir Putin, aminteste DPA.

Franta a scazut anul acesta supertaxa pe fondul presiunii politice si a incasarilor insuficiente, mai noteaza agentia citata.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2