Depistati de politistii rutieri maramureseni in timp ce conduceau sub influenta alcoolului sau fara permis de conducere

DrunkDrive

Politistii rutieri au depistat ieri in trafic doi barbati care au urcat la volan cu toate ca au consumat bauturi alcoolice, anunta IPJ Maramures.

Unul dintre acestia, in varsta de 39 de ani, a fost oprit in trafic pe DJ 171/A in localitatea Botiza si pentru ca emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,42 mg/l alcool pur in aerul respirat.
Cel de-al doilea, in varsta de 24 de ani a fost oprit pe DN1C in localitatea Satulung, etilotestul indicand in cazul acestuia o valoare de 0,86mg/l alcool pur in aerul expirat.

Celor doi conducatori auto le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii imbibatiei alcoolice in sange.

Un alt tanar, in varsta de 17 ani, a condus un autoturism pe drumurile publice, fara a detine permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule. Acesta se deplasa dinspre Baia Mare spre Baia Sprie, fiind oprit de catre politisti pe raza orasului Baia Sprie.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1