Depozit ecologic: CJ Maramureș alocă 5,4 milioane lei pentru lucrările de stabilizare de la Sârbi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În ședința de îndată din 8 aprilie, consilierii județeni au aprobat alocarea sumei totale de 5,4 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor de stabilizare a terenului de la depozitul ecologic din satul Sârbi, comuna Fărcașa.

Mai exact, 2 milioane lei provin din excedentul bugetar pe anul 2019, în timp ce restul de 3,4 milioane lei din diminuarea banilor de la alte obiective de investiție.

Reprezentanții CJ Maramureș au arătat că lucrările de stabilizare trebuie finalizate până în luna iulie a acestui an, urmând să se continue cu restul de lucrări a celulei care se va construi acolo.

Odată cu alocarea acestor sume, consilierii județeni au trebuit să aprobe și proiectul de hotărâre privind modificarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului „Construirea Depozitului Ecologic de la Sârbi”, investiţie care se realizează în cadrul proiectelor „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş” și „Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

Practic, valoarea totală a SMID a urcat la suma de 98.584.712,15 lei (cu TVA).

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *