Depozit ecologic Sarbi: Trei primarii contesta legalitatea unor hotarari ale Consiliului Judetean

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Trei dintre primariile din judetul Maramures contesta legalitatea unor hotarari ale Consiliului Judetean referitoare la proiectul deseurilor de la Farcasa. Cele trei primarii sunt Moisei, Targu Lapus si Farcasa. Doua dintre acestea, Moisei si Targu Lapus, au mai avut diverse divergente cu cei de la Consiliul Judetean pe proiectul privind depozitul ecologic de la Farcasa, proiect care se pare ca sta pe loc in momentul de fata.

Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean din 27 ianuarie se va discuta si despre cele trei plangeri. Consilierilor judeteni prezenti la sedinta li se va prezenta un punct de vedere cu privire la plangerea prealabila inregistrata sub nr. 11.088/28.12.2016 formulata de U.A.T. Comuna Moisei, prin primar, prin care solicita revocarea Hotararilor Consiliului judetean Maramures nr. 210/ 27.10.2016 si 243/28.11.2016, respectiv un punct de vedere cu privire la plangerea prealabila inregistrata sub nr. 74/9.01.2017 formulata de U.A.T Orasul Targu Lapus prin primar, prin care solicita revocarea Hotararilor Consiliului judetean nr. 209/ 27.10.2016 si 247/28.11.2016.

Interesant este faptul ca Primaria Farcasa pune la indoiala legalitate hotararii luate de consilierii judeteni prin care terenul unde urmeaza sa se construiasca depozitul ecologic este trecut ca bun de utilitate judeteana, trecand din administrarea Farcasei in cea a judetului Maramures. Si pe acest subiect va fi prezentat un punct de vedere cu privire la plangerea prealabila inregistrata sub nr. 10.846/15.12.2016 formulata de Primarul Comunei Farcasa, prin care contesta legalitatea Hotararii Consiliului judetean nr. 242/28.11.2016, solicitand reexaminarea si revocarea acesteia.

Mai exact, se pune sub semnul intrebarii legalitatea proiectului de hotarare prin care imobilul teren in suprafata de 200000 mp. apartinand domeniului public al comunei Farcasa, aferent Centrului de Management Integrat al Deseurilor Sarbi, compus din Statie de Sortare, Statie de Tratare Mecano – Biologica, Depozit Ecologic, cladiri administrative si utilitati, obiective realizate in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures” se declara bun de interes public judetean.

Ziarmm

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Flore

    Asta e tare,dupa ce au acceptat sa fie poluati si sa suporte traficul si mizeria din zona,acum le si subtilizeaza eventualul profit.Vorba romanului : ,,si (…) si cu banii luati!”.Cred ca locuitorii Farcasei sunt in al 9-le Cer.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *