Depozite de tigari de contrabanda descoperite de politisti la Sighetu Marmatiei

Marti, 15 mai, ofiterii specializati in prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au pus in aplicare trei mandate de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, la imobile unde existau indicii ca se depoziteaza tigari provenite din contrabanda.

Perchezitiile s-au desfasurat in cadrul activitatilor de cercetare si documentare intr-un dosar penal intocmit dupa ce politistii au gasit in zona Pietei Agroalimentare din municipiu, doua depozite de tigarete provenite din contrabanda. Trei sigheteni in varsta de 52, 56 respectiv 62 de ani sunt banuiti ca ar fi implicati in activitati de colectare, transport, depozitare si comercializare ilicita a produselor din tutun.

In urma perchezitiilor efectuate la imobile situate pe strazile 22 Decembrie si Gheorghe Doja, politistii au gasit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor peste 6.000 tigarete, nemarcate corespunzator, provenite din contrabanda.

Politistii au beneficiat de sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Maramures.

Politistii continua cercetarile, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea acestora la raspundere penala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1