DEPOZITE DESEURI Garda de Mediu, amenzi de 90.000 lei la Sighet

PNL

Maramuresul are mari probleme in ceea ce priveste gestionarea deseurilor. Oamenii sunt inca obisnuiti a arunca gunoiul pe malurile apelor sau pe cine stie ce dealuri. Un obicei care probabil ca nu are leac. Oricine poate vedea pe Valea Izei, daca vreti, sticlele de plastic care se gasesc de-a lungul raului Iza sau raul Viseu. Sunt sticle de plastic care zac acolo de ani de zile, crengi de copaci si alte si alte gunoaie aruncate din gospodariile populatiei. Aruncate desi exista salubrizare in fiecare localitate, iar oamenii nu trebuie decat sa scoata gunoiul la poarta. Ori si acest lucru se dovedeste a fi prea mult pentru unii.

Vedem gunoaie pe malurile apelor desi ni se spune ca se face curatenia de primavara in fiecare localitate din judet, iar Garda de Mediu merge pe…preventie. Ca doara odata om pricepe ca nu e normal sa aruncam gunoiul in apa.

Recent, comisarii Garzii de Mediu Maramures au aplicat trei amenzi, doua la doi agenti economici care au primit fiecare 40.000 lei amenda, iar 10.000 lei au mers catre transportatorul acelor deseuri pe terenurile unde au fost depozitate. Toate acestea din cauza unor reclamatii venite vizavi de strada Mocanitei din municipiu, unde de la o zi la alta se forma acolo o mica groapa de gunoi neautorizata. Acum proprietarii acelor terenuri unde au fost depozitate gunoaiele vor trebui sa faca curatenie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1