Depunere de coroane si speechuri ale autoritatilor, de Ziua Nationala a Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ziua eroilor 2015 (9)Daca e 1 Decembrie, e Ziua Nationala a Romaniei. Ca in fiecare an, autoritatile judetene se pregatesc de ceremonia publica prilejuita de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei , care se va desfasura marti, 1 Decembrie 2015. Ceremonia va avea loc de la ora 10.00, la Monumentul Ostasului Roman din Baia Mare.

Vor fi prezente personalitati civile si militare ale judetului Maramures, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, ai partidelor politice, institutiilor culturale, stiintifice si religioase, ai asociatiilor, ligilor si fundatiilor cadrelor militare in activitate, in rezerva sau in retragere, veteranii de razboi, elevii, studentii, reprezentantii mass-media, cetateni ai judetului Maramures si ai municipiului Baia Mare.

Ceremonia va incepe cu onorul acordat prefectului judetului Maramures, salutarea drapelului de lupta al Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramures, prezentarea oficialitatilor, intonarea imnului national si oficierea serviciului religios.  Vor rosti cuvinte mari despre aceasta zi Prefectul Judetului Maramures, presedintele Consiliului Judetean Maramures si Primarul Municipiului Baia Mare.

La final, se vor depune coroane si jerbe de flori la Cimitirul Comemorativ si la Monumentul Ostasului Roman, iar mai apoi detasamentul de onoare va prezenta onorul tuturor participantilor la acest eveniment.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Kovacs Stefan

    Adica autoritatile vor scoate iarasi veteranii de razboi(dehhhh!ca da bine!)in haine scoase de la naftalina sa tremure in frig in timp ce,,ei"vor,,recita"cuvintari pompoase?Macar invitati-i cum se cuvine…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole