Deputatii de Maramures cer referendum de demitere a conducerii primariei Baia Mare

Deputatii de Maramures ies la inaintare in problema Primariei Baia Mare. Acestia aduc in discutie un referendum de demitere a conducerii primariei. Deputatul Sorin Bota, caci despre el este vorba, spune: “Baimarenii merita sa aiba la carma orasului un primar responsabil, un primar caruia sa-i pese de problemele acestui oras si de cetatenii care il locuiesc. Cred ca singura solutie in acest moment ar fi un referendum prin care sa fie demisa conducerea Primariei Baia Mare”.

Deputatul aduce pentru a-si sustine idee si cateva argumente: proasta gestionare a deszapezirii in iarna 2016-2017, lipsa de perspectiva a orasului, el fiind blocat din punct de vedere administrativ, lucru care conduce la o blocare a dezvoltarii orasului, toate proiectele orasului fiind supuse unei temporizari pe care baimarenii nu o merita. Un alt motiv invocat este imaginea negativa creata de aceasta situatie speciala si incerta care face ca orasul sa nu mai devina atractiv pentru investitori si practic toate proiectele legate de dezvoltarea orasului, de crearea de noi locuri de munca sunt puse astfel intre paranteze.

Bota cere demisia lui Chereches, mai mult sau mai putin explicit cand spune: “primarul ar trebui sa faca un pas in lateral, sa isi rezolve problemele, si sa fie reales daca cetatenii orasului asta isi doresc”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. nicolae

    Ar fi o solutie buna,deoarece acest oras nu-si mai permite incertitudine, incompetenta si amatorism.Ce nu inteleg la Bota,e faptul ca nu-i cere si lui Zetea,la nivel judetean,constructia de parcuri industriale.Adica,daca tot stau moca cele 20 de hectare de balarii de la Lapusel , psd de ce vrea scoala de echitatie?Un referendum si la nivel judetean ar fi bine-venit,ca nici aia nu fac prea multi purici.

    Reply
  2. ravanelli

    referendumul de demitere a conducerii primariei baiamare trebuie sa aiba in vedere in primul rand demiterea actualului primar “ales” Catalin Chereches… el este sursa majoritatii neajunsurilor, carentelor si slabei organizari din administratia baimareana din 9 mai 2016 incoace, data arestarii domniei sale…. odata cu demiterea lui Catalin Chereches aproape toate lucrurile vor intra in normal in Baia Mare, intr-un timp relativ scurt…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1