Deputatul Catalin Chereches desemnat vicepresedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei

Deputatul independent de Maramures, Catalin Chereches, va fi unul dintre vicepresedintii la nivel national ai noii formatiuni politice infiintate de grupul independentilor, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Acesta declara ca va raspunde de noua structura pentru mai multe judete din zona Ardealului de Nord.

„Voi fi unul dintre vicepresedintii formatiunii. Ma voi ocupa de zona Ardealului de Nord, cu judetele Maramures, Salaj, Bistrita – Nasaud, Satu Mare. Ceea ce este o dovada a faptului ca pentru noul partid autentic de stanga conteaza mult faptul ca oamenii din Ardeal sunt respectati de cei care conduc Romania”, a declarat Chereches.

Deputatul nu a confirmat faptul ca Marian Sarbu, nume vehiculat pentru presedintia Uniunii, va fi liderul formatiunii, insa a precizat cele patru nume importante din structura de conducere.

„Din viitoarea structura de conducere vor face parte, cred eu, Marian Sarbu, Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu”, a daugat Catalin Chereches.

In cursul saptamanii viitoare, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei se va inregistra oficial, la instanta de judecata. Deocamdata, s-a facut rezervarea denumirii si a siglei (un scut cu initialele formatiunii si culorile rosu si albastru) si se lucreaza la adunarea de semnaturi pentru formarea noului partid.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu