Deputatul Durus explica, printr-o declaratie politica, votul impotriva Guvernului Dancila

PNL

Mandatul nostru in acest for nu este doar politic, ci este si de reprezentare. As spune ca ultima componenta este mult mai importanta si mai cu greutate decat cea dintai. Ne obliga sa ne intrebam, doamnelor si domnilor deputati, a cui interese servim in momentul in care vedem ca tara merge intr-o directie gresita?

Exista vreun motiv sa-ti doresti, ca deputat maramuresean, ca acest guvern sa mearga mai departe? NU! De 6 ani DN 18 se afla in reabilitare. Trebuia sa fie gata inca din 2015. Investitiile la barajul Runcu sunt subfinantate. Ele trebuiau sa fie finalizate in 2021. In ritmul alocarii bugetare din ultimii ani, va fi gata in 2040.
Autostrada Nordului, care ar fi putut scoate judetul din izolare, este tot in faza de propunere legislativa. DN 18B a intrat intr-o reabilitare „in situ” acum 14 luni. O lucrare care trebuia sa dureze 6 luni este la 25% executie. Inspectoratul de Stat in Constructii a suspendat lucrarile. DNA a pornit o ancheta suspectand o frauda din banii publici.

Complexul Sportiv National Lascar Pana avea promise lucrari in acest an de 18 milioane de lei. In realitate, suma nu va ajunge nici la jumatate. Cazul fostilor salariati de la IPEG, nerezolvat! De altfel, aproape toti pensionarii ce au activat in mineritul maramuresean sufera anumite nedreptati.

Locuitorii Maramuresului VAD, dupa trei ani, ca Guvernul PSD le-a vandut iluzii. Locuitorii Maramuresului AU INTELES, dupa trei ani, ca Guvernul PSD nu le reprezinta interesele. Locuitorii Maramuresului ISI DORESC, dupa trei ani, ca Guvernul PSD sa plece de la putere. Eu IMI DORESC acelasi lucru ca maramuresenii…Guvernul PSD trebuie sa plece de la putere. Ar fi trebuit sa plece demult, printr-o demisie de onoare, nu sa se agate de speranta unei nereusite a motiuni.

Mandatul meu de reprezentare, ca urmare a acestor nerealizari, este de a demite prin vot Guvernul PSD. La fel si mandatul dumneavoastra, domnilor colegi din Maramures!

Vlad Emanuel Durus (USR)
Vicepresedinte Camera Deputatilor

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1