Deputatul Durus, noul vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus, ocupa in aceasta sesiune parlamentara, in urma votului primit, postul de vicepresedinte al camerei deputatilor. Nominalizarea deputatului pentru aceasta pozitie importanta in legislativul national a venit din partea presedintelui USR Dan Barna.

„Ii multumesc lui Dan Barna si tuturor celor care m-au sustinut, pentru increderea acordata. Ma voi lupta din aceasta functie pentru principiile USR si, mai ales, pentru Maramuresul nostru. Problema celor de la IPEG asteapta o rezolvare rapida. Am depus proiectul de lege de peste o luna si jumatate. Imi doresc o trecere urgenta prin Parlament a propunerii legislative pe care o pregatesc de modificare a legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic. Multi au de suferit de pe urma mistretilor si cred ca nu mai este timp sa amanam la nesfarsit solutionarea acestei probleme”, a spus proaspatul vicepresedinte al Camerei Deputatilor, deputatul USR Vlad Emanuel Durus.

Acesta a preluat biroul de vicepresedinte de la Eugen Nicolicea, cel care si-a facut un scop din a maltrata independenta justitiei. Durus devine cel mai tanar deputat ales in aceasta pozitie.

Biroul comunicare, deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole