Deputatul Durus (USR) in audienta la Poienile de sub Munte si Somcuta: „De un an ne batem in Parlament pentru anularea pensiilor speciale” (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus, isi continua campania de audiente stradale cu cetatenii. Profitand de vacanta parlamentara, deputatul incearca sa ajunga in cat mai multe comunitati.

Duminica, 22 iulie, Vlad Durus s-a aflat pe Valea Ruscovei, in comuna Poienile de sub Munte. Luni, in 23 iulie, deputatul a avut programate audiente stradale in orasul Somcuta Mare.

„Incerc ca 2-3 zile din saptamana sa fiu, in aceasta perioada de vacanta parlamentara, in mijlocul oamenilor din diverse comunitati. Cetatenii au nevoie sa fie ascultati, chiar daca unele din problemele ridicate nu sunt de competenta parlamentarului. Oamenii reclama ca nu au drumuri, nu primesc cota de lemne, nu au canalizare. Sunt lucruri care tin de primar si m-am angajat sa fiu mesagerul lor. Am facut-o si inainte.

De exemplu, acum cateva luni cand am fost in comunitatile de pe aceeasi Vale a Ruscovei pentru a vedea modul in care este intretinut drumul judetean. Sigur ca atitudinea mea i-a suparat pe cei de la Consiliul Judetean, dar acest lucru este mai putin important. Oamenii din fiecare comunitate si autoritatile gasesc la mine deschidere pentru initierea oricarui demers legal pentru ca problemele lor sa-si gaseasca o rezolvare”, a spus deputatul Durus.

Legat strict de activitatea unui parlamentar, oamenii sunt revoltati pe pensiile speciale ale alesilor si pe incercarile de a fi favorizati oamenii politici in fata legii. „Pensiile speciale si justitia sunt doua teme sensibile in popor. Pe ambele s-a creat multa manipulare. Am intalnit cetateni care nu stiu ca, de mai bine de un an, USR a introdus in Parlament initiativa legislativa de anulare a pensiilor speciale. PSD si ALDE s-au opus proiectului si a cazut la Senat. USR va sustine in continuar nevoia de a se renunta la aceste prevederi pentru alesi. Am spus-o inca din campania electorala: ne vom lupta pentru anularea pensiilor speciale. Ca raspuns, PSD-ALDE a creat pensii speciale pentru categorii noi de alesi, cei din administratia locala. Pe justitie, oamenii sunt fermi: Fara penali in functii publice”, a declarat deputatul USR, Vlad Emanuel Durus.

In zilele urmatoare deputatul Durus va fi la Sighetul Marmatiei. La sfarsitul saptamanii membri ai USR Maramures vor vizita comunitatile din Viseu de Sus si Borsa.

USR Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *