Deputatul Duruș (USR) trage un semnal de alarmă: dacă nu se iau măsuri clare, din criza de sănătate vom intra în criza sănătății economiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Parlamentarii USR au votat joi, 16 aprilie, pentru prelungirea cu o lună a stării de urgență. USR consideră că aceasta este atitudinea rațională și responsabilă în această perioadă dificilă prin care trecem cu toții.

„Sănătatea și siguranța oamenilor sunt prea importante ca să le riscăm din nerăbdare, cum am văzut zilele acestea, sau pentru că nu reușim să luăm deciziile corecte la timpul potrivit”, a arătat președintele USR, Dan Barna.

Pe de altă parte, USR avertizează Guvernul să nu ia aceste voturi ca pe niște cecuri în alb. „Cabinetul Orban trebuie să dovedească responsabilitate, este nevoie de măsuri limpezi care să se aplice atât acum, cât și pentru perioada de după această criză pricinuită de coronavirus.

Dacă nu se stabilesc încă de pe acum măsuri care să țină economia pe picioare, problemele vor fi foarte mari. De la o criză în ceea ce privește sănătatea vom intra într-o criză a sănătății economiei, care ne va afecta grav pe toți”, consideră deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2