Deputatul Florin Alexe: Am obținut 39 de milioane lei pentru finalizarea Sistemului de Management Integrat a Deșeurilor Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Sistemul de Management Integrat a Deșeurilor Maramureș va primi de la Guvern încă 39 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor, în urma a două amendamente depuse de către deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe.

În urma a două amendamente pe care le-am depus împreună cu Călin Bota și Mircea Rosca la Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgență Guvernului nr.109/2022 privind unele măsuri pentru proiectele de infrastructură de apă și apă uzată finanțate din fonduri europene și pentru modificarea unor acte normative, am asigurat încă 39 de milioane de lei pentru finalizarea Sistemului de Management Integrat a Deșeurilor Maramureș. Sunt încântat că cele două amendamente au fost votate astăzi în cadrul Camerei Deputaților.

Prin propunerile făcute în Parlament, am vizat asigurarea TVA-ului, în valoare de circa 39 milioane de lei, pentru cheltuielile aferente lucrărilor de finalizare a proiectului Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor. Este o măsură importantă pentru județul nostru.

Pentru echipa liberală, finalizarea proiectului SMID din Maramureș reprezintă o prioritate. În acest sens, guvernul PNL a alocat 136 milioane de lei în anul 2020 pentru acest proiect. Anul trecut, am depus un amendament în Parlament prin care am reușit să suplimentăm această sumă cu alte 70 milioane de lei.

Suntem determinați să luăm toate măsurile necesare pentru a veni în sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale, care implementează proiecte finanţate prin Programul operaţional Infrastructură mare 2014-2020 în domeniul gestionării deşeurilor, siturilor poluate istoric şi modernizării sistemelor de termoficare şi în domeniul transporturilor, dezvoltării reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale, precum şi în domeniul creşterii producţiei de energie din resurse regenerabile în totalitatea lor.

În continuare, vom face toate demersurile necesare pentru a susține eforturile CJ Maramureș, condus de președintele Ionel Bogdan și primarilor liberali de a moderniza județul. Continuăm împreună!”, a spus Florin Alexe.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole