Deputatul Florin Alexe anunță că la Șișești vor fi asigurate fonduri pentru sisteme inteligente de management urban și puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice

Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a anunțat zilele trecute faptul că a fost semnat contractul dintre Comuna Șișești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin care vor fi asigurate fonduri pentru sisteme inteligente de management urban și puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice.

”Prin demararea celor două proiecte, sunt urmărite extinderea sistemului de iluminat public cu circa 3 km, prin amplasarea de stâlpi echipați cu lămpi fotovoltaice, amplasarea unui sistem de monitorizare video la toate obiectivele publice și montarea de stații de încărcare electrice.

În plus, Tentis Ioan Mircea, primarul comunei Șișești, a participat la dezbateri cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației privind asigurarea finanțării pentru terminarea lucrărilor la proiectele începute prin programul PNDL 2, precum și privind semnarea contractului de finanțare prin programul Anghel Saligny în valoare de 14.000.000 lei, prin care se vor moderniza 11 km de străzi din comună.

De asemenea, primarul a discutat cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții despre asigurarea finanțării pentru obiectivul de investiții „Căminul cultural”, precum și despre construcția unei săli de sport în comună.

Este mereu o plăcere să-l reîntâlnesc pe primarul comunei Șișești și să identificăm soluții pentru viitorul localității. Pentru echipa liberală, susținerea comunităților locale reprezintă o prioritate. Credem că prin modernizarea tuturor localităților putem să asigurăm îmbunătățirea infrastructurii și să creștem nivelul de trai al românilor. Primarii liberali fac toate demersurile necesare pentru identificarea și atragerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea unităților administratitiv-teritoriale pe care le conduc”, a precizat Florin Alexe.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole