Deputatul Florin Alexe: Vișeu de Sus va deveni stațiune turistică de interes național, iar Săpânța va deveni stațiune de interes local

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a anunțat că Vișeu de Sus va deveni stațiune turistică de interes național, iar Săpânța va deveni stațiune de interes local.

Acesta se arată încântat de faptul că două localități din Maramureș vor putea accesa fonduri pentru dezvoltarea structurilor de cazare.

”Vișeu de Sus va deveni stațiune turistică de interes național, iar Săpânța va deveni stațiune de interes local. Sunt încântat că două localități din Maramureș vor putea accesa fonduri pentru dezvoltarea structurilor de cazare. În continuare, facem toate demersurile necesare pentru a pune la dispoziția comunităților locale resursele necesare modernizării. Reușim! Împreună.

Dezvoltatorii interesați de afaceri în turism vor avea noi oportunități pentru investiții. Localitățile care vor fi atestate ca stațiuni turistice de interes național, respectiv local, vor putea accesa fonduri europene pentru dezvoltarea structurilor de cazare”, a spus, pe Facebook, Florin-Alexandru Alexe.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2