Deputatul Gheorghe Simon, in echipa lui Liviu Dragnea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu dragneaPeste 4.000 de delegati social-democrati tara au ajuns duminica, 18 noiembrie, in Bucuresti, pentru a-si alege conducerea centrala si, totodata, pentru a-l valida pe Liviu Dragnea in functia de presedinte al partidului. Alegerile care au confirmat liderul la nivel national au avut loc duminica, 11 octombrie, la nivelul fiecarei organizatii locale si judetene a PSD, iar Liviu Dragnea a fost ales presedinte de catre 97% dintre membrii PSD.

Scorul obtinut de Liviu Dragnea in Maramures a fost de 98.5%, cu o prezenta de 93% din totalul membrilor aflati in evidentele organizatiei judetene a PSD. Conform informatiilor oferite de Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures, la Congresul partidului se afla 76 de delegati din Maramures, ceea ce reprezinta cel mai mare numar de delegati ai unei filiale PSD din Transilvania.

Ca o informatie de ultima ora, deputatul colegiului 5, Borsa – Viseu, Gheorghe Simon este singurul parlamentar si membru PSD din judet care a acces in structura de partid la nivel national in functia de vicepresedinte.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. cristi

  Ce mama dracului a facut Zetea? nu a gasit un om capabil care sa fie in conducerea centrala decat pe trogloditul asta. Dnu Zete,a asta a bagat in faliment firma Angred, bijuteria tehnologica a fostului IMMUM, e un pierde vara care inainte era la sectia din Viseu, fiind un nimeni ca inginer si om. Chiar sunteti iresponsabili? Asa puteati sa o propuneti pe femeia de serviciu de la sediu.

  Reply
   1. cristi

    Mea culpa dle Dragos. Aveti perfecta dreptate, femeia de serviciu de la firma noastra este mai presus decat individul ala infect si incompetent.

    Reply
 2. zoltan

  Toti ticalosii nemernici si corupti se aliniaza cu noul presedinte condamnat de justitie numitul Dragnea baronul de Teleorman.Oamenii se schimba dar,naravurile raman aceleasi ca cele incepute de Nemernicul de Iliescu ducand la culmi nebaniute de Infractorul Ponta.

  Reply
 3. Zoltan Kiss

  Toti ticalosii nemernici si corupti se alatura noului Presedinte de profesie Baron si infractor economic numit Dragnea.Se va continua jaful fara limite inceput de nemernicul de Iliescu dus la culmi nebanuite de Infractorul Ponta ar acum cu Baronul Liviu Dragnea.Oamenii se schimba dar naravurile raman aceleasi mai ales cand este vorba de buzunarele proprii si al partidului.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2